SAMOS TEMPERATUR JUST NU !
Information
Kontakt
Länkar
INNAN FÖRSTA BESÖKET

Du bör ta kontakt med våra tandläkare via e-mail e-mail eller per telefon innan första besöket. Vi ber dig också att fylla i en hälsoanamnes och besvara de frågor som bifogas med den.

Hälsodeklarationen är viktig för att vi skall kunna planera och förbereda behandlingen för dig och ta största möjliga hänsyn till ditt allmänna hälsotillstånd. Frågorna ger oss en bild av vad du själv önskar dig.

Vi behöver också en fullständig röntgen undersökning vilken är en av det viktigaste diagnostiska hjälpmedel vi använder oss av. Det skall helst vara ett sk. helstatus - små rtg-bilder på samtliga tänder eller ett OPG - en stor rtg-bild där bägge käkarna finns avbildade samtidigt.

Efter att vi har gått igenom dina inskickade handlingar rekommenderar vi ibland att du tar kontakt med en läkare för ytterligare utredning eller tar kompletterande laboratorieundersökningar, tex. MELISA ®-test.

Först när vi har fått alla nödvändiga handlingar från dig, kan vi göra en preliminär terapiplanering. Vi kommer att presentera dig de olika behandlingsmöjligheter du kan välja mellan hos oss och även preliminära kostnader för dem.

När du har bestämt dig för eventuellt alternativ eller behandling så lägger vi upp ett behandlingsschema för dig.

NI ÄR VÄLKOMNA ATT TA KONTAKT MED OSS!